Thursday, August 13, 2015

Ze werden verliefd en trouwden met elkaar. Dan besluit haar man ...

Karl en Sandy hebben een prachtig huwelijk. Wat kunnen ze nu nog meer wensen? Nou, Karl heeft wel een aantal ideeën voor hem en zijn vrouw…

Het is een liefdesverhaal dat op een bekende manier begint. In 2001 ontmoet Karl Fix zijn Sandy, en de twee zijn op slag verliefd. In 2003 gaat Karl dan ook op één knie om de grote liefde in zijn leven ten huwelijk te vragen:

KarlSandy1Karl is dolgelukkig, want Sandy zegt ja! De grote dag was 18 januari 2004. Toen trouwden de twee in Paarl in Zuid-Afrika:

KarlSandy2Maar Karl wilde ook heel graag trouwen in Beieren, waar hij vandaan kwam. En dus werd op 1 februari van dat jaar een tweede bruiloft op poten gezet in het Duitse Hofstetten:

KarlSandy3Het gelukkige paar besloot om naar Canada te emigreren, en daar hun huis te bouwen. Uiteraard werd de succesvolle verhuizing gevierd met een nieuwe bruiloft in de herfst van 2004:

KarlSandy4Maar ook als je op reis bent kan je prima trouwen, vonden Karl en Sandy die maar geen genoeg konden krijgen van het uitwisselen van huwelijksgeloften. In 2006 hernieuwden ze hun huwelijkszegening in Timboektoe in Mali. Sandy noemde het een “fascinerende culturele ervaring”:

KarlSandy5In 2007 deden ze het dan ook nog eens dunnetjes over in Nepal:

KarlSandy6En in 2008 in Ethiopië:

KarlSandy7Even later trouwden ze ook in Suriname. Daar waren ze de eerste niet tot een inboorlingenstam behorende pasgetrouwden wiens huwelijk in een inheemse ceremonie voltrokken werd:

KarlSandy8In 2013 zijn ze nogmaals getrouwd. Onder het toeziend oog van Elvis Presley in Las Vegas:

KarlSandy9Nee, Karl en Sandy krijgen niet genoeg van elkaar en van het trouwen. In januari van 2014 trouwden ze opnieuw. Ditmaal in Mozambique:

KarlSandy10En in februari van dit jaar deden ze ook nog een heuse cowboybruiloft in Montana, in de Verenigde Staten:

KarlSandy11Op 27 juli – slechts enkele weken geleden – beleefden ze hun 11e huwelijksceremonie. Op de Faroë-eilanden. Ook hier waren de twee weer passend gekleed:

KarlSandy12En op 31 juli stapten ze op de zee nabij Groenland dan ook eindelijk letterlijk in het huwelijksbootje:

KarlSandy13Maar Sandy en Karl krijgen geen genoeg van elkaar en van het opnieuw verklaren van hun liefde voor de ander. Volgende maand trouwt het dolgelukkige paar voor de dertiende keer! Ditmaal in Mongolië.

. Bookmark de

.

Source:

http://ift.tt/1IKVlImThe Late News from http://ift.tt/1dkHZFp