Friday, November 14, 2014

Elvis Presley első hangfelv?tele ak?r az ?n? is lehet - H?rmutat?

Kapcsolódó hírek

Hitler-hasonmással fényképezkedett Egy Hitlerhez nagyon hasonlító férfival fényképezkedett Janiczak Dávid a Jobbik Ózdi polgármesterjelöltje. Állítólag három éve készült a fénykép, Janiczak azt mondta azért, mert szerinte egy jelenség ...

Minket is megtévesztett! Ez a kamu kép terjed az interneten - Találkoztál már vele? Kiderült, hogy hamis a kép, ami Elvis Presley feleségéről kering.

Friss hírek

Elvis Presley első hangfelvétele akár az öné is lehet Elvis Presley első hangfelvételére licitálhatnak januárban a rock 'n' roll királyának rajongói. Az árverést Presley születésének 80. évfordulójára hirdették meg.

Németektől kapott díjat az izraeli író, Ámosz Oz Ámosz Oz izraeli író Siegfried Lenz emlékére alapított díjat kapott Hamburgban.

Itt a hétvége legfontosabb programja Szombaton többek között Mika Vainio és Colin Stetson is fellép a budapesti Electrify kortárs elektronikus széria keretein belül.

Interjú: Szőcs Artur Rigolettot rendez a Miskolci Nemzeti Színházban November 28-án mutatják be a Miskolci Nemzeti Színházban Verdi operáját a főbb szerepekben László Boldizsárral, Kolonits Klárával és Rácz Istvánnal. Szőcs Arturral és Boros Lőrinccel beszélgethettek az érdeklődők.

Így még soha nem láttuk a királynőt! The Crown (A korona) címmel tízrészes tévésorozat készül a Helen Mirren főszereplésével játszott The Audience (Az audiencia) című II. Erzsébetet bemutató színdarabból a Netflix megrendelésére.

Ezzel kápráztatjuk el Amerikát Idén Mundruczó Kornél kutyás-metaforikus Fehér Isten-ét nevezte Magyarország az Oscar-versenybe. Tegnap egy nagy összeállításban elmélkedtünk a film kilátásairól a kivételesen erős mezőnyben, Oscar-szakértőnk végül negyven százalék esély jósolt annak, hogy a Fehér Isten bekerül a legjobb kilenc közé.




Szavaztak: Megvan minden idők legjobb feldolgozása! A Pet Shop Boys Always On My Mind című felvétele lett minden idők legjobb feldolgozása a BBC Music szavazásán. A John Christopher, Mark James és Wayne Carson által írt dalt először Brenda Lee és Elvis...

Meghalt Elvis leghíresebb fotósa Meghalt Elvis Presley leghíresebb fotósa, Alfred Wertheimer. A fotós világszerte ismert képeken dokumentálta a zenész legendává válását.

Top hírek:

Autisták rajzaival hódít az új divatmárka Gryllus Dorka és Ónodi Eszter is az autisták rajzaival díszített ruhákban jár. Az Autistic Art divatbemutatóján voltunk.

Vörös és fekete - Woyzeck - kritika - Soltis Lajos Színház - 7óra7-nézőpont Nagy Péter István rendezői olvasatában ez a történet elsősorban és meghatározóan az ösztönöknek, szenvedélyeknek, szexusnak való kiszolgáltatottság, az érzelmi függés drámája. És ezért legalább annyira Marie tragédiája, amennyire Woyzecké.

Fekete esernyők Budapest utcáin Esernyős flashmobbal köszöntötték szerdán Budapest belvárosában Stephen King új regényét: az Európa Könyvkiadó gondozásában megjelent Mr. Mercedes című krimit a Károly körúti Alexandra Könyvesboltban mutatták be.

Bemutató: A Csókos asszony bemutatójára készülnek Kecskeméten November 14-én mutatják be a Csókos asszonyt Kecskeméten, Nagy Viktor rendezésében. A főbb szerepekben Dunai Tamást, Dobó Enikőt és Orth Pétert láthatják a nézők.

Az Újratervezés lett a nyerő Tóth Barnabás Újratervezés című alkotása nyerte el a Car Shorts nemzetközi rövidfilmes verseny 3000 eurós jutalommal járó fődíját. A Pogány Judit és Kovács Zsolt főszereplésével készült 12 perces kisfilm az utóbbi hetekben több hullámban is végigsöpört a magyar neten, eddig több mint 1,1 millióan nézték meg a Vimeo nevű videómegosztón.

2015-ben érkezik az Aladdin musical! A Szépség és a Szörnyeteg, A Kis Hableány és az Oroszlánkirály után 2015 novemberében Európában ismét egy új Disney musical debütál, ugyanis bemutatják az Aladdin musicalt. A Disney legújabb Broadway musicaljét a Stage Theater Neue Flora színpadán Hamburgban mutatják be. Az Aladdin a Disney legújabb Broadway musicalje, amely a nagy sikerű rajzfilm alapján készült.




Source:


http://ift.tt/1oVXLgF






The Late News from http://ift.tt/1dkHZFp