Thursday, November 13, 2014

Bajszos Mr. Beant csináltak Johnny Deppből előzetes - Hírmutató


Az ezerarcú színész az elmúlt két évben játszott már sci-fiben, westernben, horrorban és musicalben, a jövő évet egy vígjátékkal kezdi. A Mortdecai előzetese alapján egy teljesen bugyuta karaktert alakít, akit egy Mr. Beanből vagy Rózsaszín párducból ismerős üggyel bíznak meg.


2014. november 13. 10:08


A cikk folytatása...










Kapcsolódó hírek

Negyedmilliárdot szórt el biciklikre Robin Williams Los Angeles Robin Williams (63) tragikus sorsa a bizonyíték arra, hogy a hollywoodi sztárok élete nem rózsaszín álom.

Én is tükörbe nézek - Törpillából üzletasszony? Az Én Is Tükörbe Nézek adásának főszereplője egy igazi rózsaszín diktátor, egy kőkemény üzletasszony, aki a külsőségeiben azonban még egy kamaszlányt idéz, Törpillás pólójával és pink ruhakollekciójáv...

Végre láthatja a világ Miley Cyrus fürdőszobáját Rózsaszín köntösben szelfizett a fürdőszobájában Miley Cyrus.

Decemberben nyitják meg Európa legnagyobb Elvis-kiállítását Európa legnagyobb Elvis Presley kiállítása nyílik decemberben Londonban, az O2 Arénában. Az énekes gracelandi otthonából több mint 300 relikviát szállítanak oda, köztük az amerikai sasos színpadi ruh...

A hét képei: A Jackie Chanre fittyet hányó alpaka és Havas Henrik rózsaszín nyelve Naomi Campbellnek a ruhája, Neil Patrick Harrisnek a cipője szikrázott a relfektorfényben.


Barbie-val lakhatnak a hotelben Barbie-babaháznak rendeztek be egy szállodai szobát egy argentín szállodában. Minden rózsaszín benne és a bútorok is úgy néznek ki, mint a játékok. A gyerekek szobáját egy ajtó választja el a szülők s...

Albínó keleti sünt gondoznak a Szegedi Vadasparkban A hófehér szőrű és tüskéjű, rózsaszín orrú, piros szemű kisemlős jól érzi magát fajtársai között - közölte Veprik Róbert igazgató.

Az egészség és a körmök Tudta, hogy körmei sok dolgot elárulnak az egészségéről? Egy kis fehér itt, egy rózsaszín folt ott, kis hepehupa vagy berepedés máris egy betegségre utalhat. A máj, tüdő, szív betegségeinek első tüne...

Bumm! 14. adás - Vágták a kérdéseket és a drótokat Üde színfolt volt a rózsaszín szerelésben pompázó női focicsapat a Bumm!-ban.

Lekövérezte egyik vásárlóját a nyugtán a Pizza Hut - fotó Bocsánatot kért a Pizza Hut az egyik szingapúri vásárlójától, akinek a nyugtájára az egyik étterem alkalmazottai azt írták, a "rózsaszín kövér hölgy".




Source:


http://ift.tt/1BeO6Ye






The Late News from http://ift.tt/1dkHZFp